CONTACTINFO

 

V&B Afbouw
Niek Verbossen
Bart de Bruijn
Dintherseweg 2
5388 VG Nistelrode
Tel. 06-25580679
info@venb-afbouw.nl

Over V&B Afbouw

V&B Afbouw biedt afbouwwerkzaamheden. Wanneer de ruwbouw klaar is en de woning wind- en waterdicht is komen wij in actie. Dan kunnen de afbouwwerkzaamheden beginnen. Afbouwbedrijven gebruiken de term ‘afbouw’ voor binnenwandafwerking (stucwerk), gevelafwerking, vloerafwerking en plafonds. Maak op tijd een afspraak, een goede voorbereiding is het halve werk.

Niek Verbossen richtte in 2011 stukadoorsbedrijf Verbossen Stukadoors op, nadat hij zes jaar gewerkt heeft bij een gerenommeerd stukadoorsbedrijf en de praktijkopleiding voor stukadoor met succes heeft afgrond. Ook Bart de Bruijn heeft al ruim 10 jaar ervaring met stukadoorswerk. Hij werkt al vele jaren samen met Niek en sinds 2017 bieden ze onder de naam V&B Afbouw hun specialisatie aan.

V&B Afbouw merkt dat er een toenemende vraag is naar het meer decoratieve en exclusievere stucwerk. Hierbij is vooral de toepassing in badkamers populair, in plaats van tegels. Ook aanrechtbladen en buitenkeukens worden steeds vaker voorzien van stucwerk. De technieken die hierbij worden toegepast zijn veelal afgeleid van het eeuwenoude tadelakt; een stuctechniek die zijn oorsprong vindt in Marokko. Ook de industriële betonlook zien wij tegenwoordig als vaste aanvraag verschijnen.

Kwaliteit en perfectie staan hoog bij ons in het vaandel en V&B Afbouw gaat alleen voor tevreden klanten. Bij het opleveren van een project staan Niek en Bart open voor een kritische beoordeling. Wij horen graag wat wij voor u als particuliere opdrachtgever of aannemersbedrijf kunnen betekenen in de afbouw van uw bouw of verbouwing.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.